Filmfeest

Het Club van Sinterklaas FilmFeest

De Club van Sinterklaas viert dit jaar feest in de bioscoop! Geniet op 25 november a.s. van een waanzinnige show, feest mee met Sinterklaas en de Pieten van De Club en kijk daarna naar onze nieuwste film “Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht”. Zó dichtbij Sinterklaas ben je nog nooit geweest!

Je bent van harte welkom om bij een van de 6 shows aanwezig te zijn! Het Club van Sinterklaas FilmFeest is in bioscoop Kinepolis in Utrecht. De eerste 4 uur kun je er gratis parkeren. Een kaartje kost €19,95 inclusief btw.

Kom jij ook op zondag 25 november 2018?

Klik hier onder op één van de tijden en haal je kaartjes!

09:30 uur

10:20 uur

13:00 uur

13:40 uur

16:00 uur

16:45 uur

 

Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht

De allernieuwste Sinterklaasfilm is vanaf de herfstvakantie te zien in de bioscoop. De film “Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht” gaat over Floor. Floor is de dochter van een baron en schrijft eigenlijk nooit een verlanglijstje. Als ze iets wil hebben dan vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader. Tot de dag dat Floor een zwembad vol chocolademunten vraagt. Geen enkele bakker kan haar vader helpen, dus heeft hij nog maar één optie: Sinterklaas om hulp vragen. Maar zelfs voor Sinterklaas zijn 1 miljoen chocolademunten te veel. De vader van Floor is zó boos dat iemand ‘nee’ tegen zijn dochter zegt, dat hij de Sint ontvoert met zijn luchtballon. Pas als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor Floor maken, zal hij de Sint vrijlaten. Zou het de Pieten lukken om de munten te maken en Sint op tijd te bevrijden voordat pakjesavond begint?

“Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht” is geregisseerd door Armando de boer en is een geweldig spannend avontuur waar de Pieten van De Club van Sinterklaas natuurlijk ook in te zien zijn.

club-van-sinterklaas-film