• Namens de hele Club van Sinterklaas wensen we je een fantastische pakjesavond! Bedankt voor het kijken, liken,... https://t.co/rRx07xWQFv

      Dec 05, 2017

Danspiet

Danspiet is het jongste en nieuwste lid van De Club van Sinterklaas. Dit jaar moet ze haar Pietendiploma halen en dan mag ze mee met De Club van Sinterklaas naar Nederland en Vlaanderen.

Danspiet is vooral heel goed in dansen en zingen. Ze leert alle kleine en grote Pieten op de Pietenschool de nieuwste danspasjes.

Danspiet is goede vrienden met Coole Piet.
Voor hem verzint ze allerlei coole dansjes bij zijn grote hits! En natuurlijk zorgt ze ook voor de hipste en leukste dansjes bij De Club van Sinterklaas Feesttoer.

Danspiet is een stoere en lieve meisjespiet. Haar geel met roze pietenpak valt goed op waardoor Sinterklaas haar altijd goed kan zien op de daken. Haar sneakers passen goed bij haar felle pak en hebben dezelfde kleuren. Haar naam staat er zelfs op! Alle Pieten vinden haar lief en zijn blij met haar als nieuwe Piet. Nu maar hopen dat ze mee mag naar Nederland om alle kinderen de coolste dansjes te leren!