• Namens de hele Club van Sinterklaas wensen we je een fantastische pakjesavond! Bedankt voor het kijken, liken,... https://t.co/rRx07xWQFv

      Dec 05, 2017

Sinterklaas

Sinterklaas is een echte kindervriend. Hij weet alles van alle kinderen. Of ze nu stout zijn of zoet, Sinterklaas weet het allemaal. In 2016 komt de stoomboot met Sinterklaas en de Pieten aan op zaterdag 12 november. Vanaf die dag kunnen alle kinderen weer hun schoen zetten. De officiële intocht 2016 is in Maassluis.

Niemand weet eigenlijk hoe oud Sinterklaas is, dit is een beetje het grote geheim van Sinterklaas zelf. De officiële verjaardag is op 6 december en om dat te vieren krijgen alle kinderen op 5 december mooie cadeaus. Dat noemen wij pakjesavond. Speciaal voor pakjesavond schrijven Sinterklaas en de Pieten allerlei gedichten. Binnenkort kan je weer liedjes voor Sinterklaas zingen. Blijf de site in de gaten houden.

Wist je dat Sinterklaas samen met De Club Pieten ook een film heeft gemaakt? De Club van Sinterklaas film heet De Club van Sinterklaas en het Geblaf op de Pakjesboot. Ben je ook benieuwd? De Film is vanaf 14 oktober te zien in de bioscoop!