Veelgestelde Vragen – Theatertour 2019

Let op! Onderstaande veelgestelde vragen gelden in alle theaters met betrekking tot de theatertour van De Club van Sinterklaas. Voor specifieke vragen met betrekking tot de theaters, vragen wij u contact op te nemen met het betreffende theater.

Tickets

Theatertour van 2019

Tickets zijn nu beschikbaar!

Aansprakelijkheid:

De directie van All Media Play B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid aan u of aan uw eigendommen tijdens de voorstellingen van De Club van Sinterklaas – 20 jaar feest.

Vanaf welke leeftijd moet mijn kind betalen?

Iedereen koopt een kaartje voor de theatershow, wij adviseren echter een minimale leeftijd van 2+

Mijn kind kan bij mij op schoot, moet ik dan ook een kaartje kopen?

Iedereen koopt een kaartje voor de theatershow, wij adviseren echter een minimale leeftijd van 2+

Hoe lang duurt de voorstelling van De Club van Sinterklaas?

De voorstelling zal ongeveer 65 minuten duren, aansluitend zonder pauze.

Foto-, film- en geluidsopname

Het is verboden in de zaal foto-, film- en geluidsopnames te maken.

Mobiele telefonie

Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling uw telefoon aan te laten staan, ook de trilstand kan storing veroorzaken bij de apparatuur van het theater.

DVD van de voorstelling

Het is nog niet bekend of er een DVD beschikbaar komt van de voorstelling van De Club van Sinterklaas theatertour. Mocht daar later meer over bekend zijn, zullen we dat middels de website kenbaar maken.

Welke Pieten zijn er bij jullie show aanwezig?

Het is altijd weer een verrassing welke (nieuwe) Pieten Sinterklaas dit jaar mee neemt uit Spanje. Wel zullen de vertrouwde Pieten zeker weer te zien zijn in de theatershow. De Pieten hebben roetvegen omdat ze uit de schoorsteen komen.

Kan ik iets betekenen voor jullie show?

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Mocht er een verzoek zijn waar wij positief tegenover staan, nemen we contact met u op. Door de vele aanvragen wordt er alleen gereageerd als er interesse is. Een verzoek kan gestuurd worden naar info@declubvansinterklaas.nl

Hoe staan jullie tegenover goede doelen acties?

We zijn verbonden aan een aantal goede doelen organisaties en kijken altijd eerst naar de huidige samenwerkingen. Voor 2019 zijn deze reeds ingevuld.