De Club van Sinterklaas 9 (2020)

Ook in 2020 zal er een nieuwe film van De Club van Sinterklaas in de bioscoop te zien zijn!

Dit wordt het negende avontuur op rij, uit de succesvolle reeks die stuk voor stuk zijn bekroond met een Gouden Film voor minimaal 100.000 bioscoopbezoekers. De titel en het verhaal worden later dit jaar bekend gemaakt.

De film zal vanaf 14 oktober 2020 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Deze spannende film van De Club van Sinterklaas draaide in 2019 in de Nederlandse bioscopen en is door meer dan 100.000 bezoekers gezien!

De Goedheiligman en zijn Pieten werden voor de grootste uitdaging ooit gesteld toen het grote boek van Sinterklaas werd gestolen door Guus Blik, gespeeld door Carlo Boszhard. Ook Irene Moors en Maaike Martens waren te zien in dit avontuur voor jong en oud.

Het verhaal: Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool al heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feesten te redden?

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? is het achtste avontuur uit de succesvolle Club van Sinterklaas-reeks die stuk voor stuk zijn bekroond met een Gouden Film voor minimaal 100.000 bioscoopbezoekers.

De film is vanaf najaar 2020 verkrijgbaar op DVD en via Video on Demand.