Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)

De nieuwste film van De Club van Sinterklaas draait nu in de Nederlandse bioscopen!

De Goedheiligman en zijn Pieten worden dit jaar voor de grootste uitdaging ooit gesteld wanneer het grote boek van Sinterklaas wordt gestolen door Guus Blik, gespeeld door Carlo Boszhard. Ook Irene Moors en Maaike Martens spelen mee in dit avontuur voor jong en oud.

Het verhaal: Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool al heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feesten te redden?

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? is het achtste avontuur uit de succesvolle Club van Sinterklaas-reeks die stuk voor stuk zijn bekroond met een Gouden Film voor minimaal 100.000 bioscoopbezoekers.

Bekijk in welke bioscopen de film nu te zien is en boek ticket op: waarishetboekvansinterklaastickets.nl

Meer info, zie: IMDb

Tickets

Theatertour van 2019

Tickets zijn nu beschikbaar!

Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht (2018)

Het verhaal: In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan…?

Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht is nu verkrijgbaar op DVD (o.a. via bol.com) en te zien via Video on Demand, bekijk de on-demand aanbieders op: film.nl

Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht (2018) – Officiële Trailer van dé Sinterklaasfilm van 2018