De Club van Sinterklaas & het Grote Pietenfeest

Ook in 2020 is er een nieuwe film van De Club van Sinterklaas in de bioscoop te zien! YouTube-ster Luan Bellinga, bekend van de familievloggers De Bellinga’s, speelt een hoofdrol in de nieuwe film DE CLUB VAN SINTERKLAAS EN HET GROTE PIETENFEEST. Daarnaast zingt hij samen met Coole Piet de titelsong voor alweer het negende avontuur uit de succesvolle De Club van Sinterklaas-reeks. Dit jaar dreigt het grote Pietenfeest in het water te vallen, omdat Coole Piet wordt vermist. Samen met de Pieten gaat Luan naar hem op zoek. Naast Sinterklaas, Luan en de Pieten van De Club van Sinterklaas (o.a. Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en Sportpiet) spelen Walter De Donder en Marijn Klaver mee in de film. De regie en het scenario zijn is in handen van Martijn Koevoets. De film is geproduceerd door Jabadoo. De vorige acht De Club van Sinterklaas-films werden bekroond met een Gouden Film.

Het verhaal
Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Je ziet het in de leukste muzikale Sinterklaasfilm van het jaar met 11 nieuwe liedjes van de enige echte Club van Sinterklaas. NU in de bioscoop!

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Deze spannende film van De Club van Sinterklaas draaide in 2019 in de Nederlandse bioscopen en is door meer dan 100.000 bezoekers gezien!

De Goedheiligman en zijn Pieten werden voor de grootste uitdaging ooit gesteld toen het grote boek van Sinterklaas werd gestolen door Guus Blik, gespeeld door Carlo Boszhard. Ook Irene Moors en Maaike Martens waren te zien in dit avontuur voor jong en oud.

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? is het achtste avontuur uit de succesvolle Club van Sinterklaas-reeks die stuk voor stuk zijn bekroond met een Gouden Film voor minimaal 100.000 bioscoopbezoekers.

De film is vanaf 30 oktober 2020 verkrijgbaar op DVD (o.a. te koop bij bol.com) en via Video on Demand.