De avonturen van de bekendste Pieten van Nederland; Danspiet, Coole Piet, Testpiet, Juniorpiet, Muziekpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en sinds dit jaar ook Superpiet, Rommelpiet en Bakpiet zijn een begrip voor kinderen en volwassenen.

De Club van Sinterklaas viert dit jaar haar 20 jarig bestaan! In 1999 begon De Club van Sinterklaas als TV-serie bij Fox Kids (later: Jetix) en was daarna van 2009 tot 2015 te zien bij RTL 4 en RTL Telekids.

De TV-serie is tweemaal bekroond met de Cinekid Kinderkast Award, de prijs voor het beste fictie kinderprogramma en werd in 2007 genomineerd voor de Gouden Stuiver. Alle 7 speelfilms zijn bekroond met de Gouden Film van het Nederlands Filmfestival voor meer dan 100.000 bioscoopbezoekers. In 2015 won De Club van Sinterklaas het Abraham Tuschinksi Fonds Gouden Kalf van het Publiek voor de film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard (2014).

In 2016 & 2017 zochten Sinterklaas & de Pieten de interactie op in De Club van Sinterklaas LIVE, met live-uitzendingen in de Sinterklaasperiode op Facebook en YouTube.

Alle oude afleveringen van de TV-series (1999 t/m 2009) zijn te bekijken op YouTube, zie links hieronder.

Alle speelfilms (2012 t/m 2018) zijn via Video on Demand te bekijken en op DVD verkrijgbaar.

De nieuwste film draait nu in de bioscoop: Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?
De Vlaams gesproken versie is in de bioscopen in Vlaanderen (België) te zien.

Vanaf 4 november 2019 start ook de nieuwe YouTube serie van De Club van Sinterklaas genaamd: PietenTube. In PietenTube beleven die Pieten allerlei avonturen en doen zij ook diverse challenges. PietenTube is te zien op het YouTube kanaal van De Club van Sinterklaas.

Tickets

Theatertour van 2019

Tickets zijn nu beschikbaar!